Winter Mission CSM 9.0

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
RM62,051 of RM1.5 million raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM30.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Winter Mission CSM 9.0

Menurut Humanitarian Need Overview 2021, ada 13.4 juta pelarian Syria memerlukan bantuan. Sejak pandemik Covid-19, kemampuan keluarga untuk membeli barangan keperluan asas menurun sebanyak 82%.

600,000 kanak-kanak mengalami masalah malnutrisi. Banyak keluarga yang terpaksa mengambil hutang. Ada kes, kanak-kanak dipaksa berkahwin agar ada yang dapat membantu kehidupan mereka.

Oleh sebab itu, Cinta Syria Malaysia akan meneruskan Misi Musim Sejuk kali ke-9. Benar. Banyak pelarian pernah kita bantu. Untuk misi musim sejuk sahaja, kita sudah bantu lebih daripada 300,000 orang. Tapi kita tahu ramai lagi yang memerlukan bantuan. Ada jutaan lagi yang sedang berlapar dan tidak cukup barangan asas untuk hadapi musim sejuk.

Don’t let them freeze!

Dana ini akan digunakan untuk bantuan roti, kotak makanan, bahan pemanas, pendidikan Sekolah KITA, baik pulih hemah, selimut dan perubatan.

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

RM62,051 of RM1.5 million raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM30.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: Winter

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.