Ramadan Mission CSM 9.0

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM50.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ramadan Mission CSM 9.0

Objektif Ramadan Mission CSM 9.0 adalah:

  • Mengumpul dana bantuan buat pelarian Syria, di samping memberi dan menyebarkan kesedaran tentang kemanusiaan sejagat mengenai nasib pelarian Syria yang berada di Syria, Jordan, Turki, Lubnan dan Malaysia.
  • Mewujudkan kerjasama di antara CSM dengan rakan NGO dari dalam dan luar negara, serta jalinan komuniti bersama pelarian Syria dan masyarakat Malaysia.
  • Menyahut langkah Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatuan (PBB) bagi merealisasikan projek keamanan, kesejahteraan dan pembangunan masyarakat dunia menjelang 2030 melalui program ‘Sustainable Development Goals’ (SDG).

'Your Help, Their Future'

Sesungguhnya orang-orang lelaki yang bersedekah dan orang-orang perempuan yang bersedekah, serta mereka memberikan pinjaman kepada Allah, sebagai pinjaman yang baik (ikhlas), akan digandakan balasannya (dengan berganda-ganda banyaknya), dan mereka pula akan beroleh pahala yang mulia. (Surah Al-Hadid: 18)

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM50.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: Ramadan

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.