Bantuan Kecemasan

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
RM71,806 of RM200,000 raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM10.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bantuan Kecemasan

Ini merupakan kutipan Bantuan Kecemasan Cinta Syria Malaysia bagi membantu saudara Syria yang memerlukan.
Inisiatif dana terkumpul daripada Bantuan Kecemasan CSM akan disalurkan bagi operasi menggerakkan projek-projek berikut :
  • Bantuan Kesihatan & Perubatan
  • Bantuan Asas Makanan & Pakaian
  • Bantuan Kecemasan & Kemanusiaan
  • Bantuan Pendidikan
  • Bantuan Infrastruktur & Tempat Pelindungan
  • Bekalan Utiliti
Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita diakhirat nanti.
“Sesungguhnya orang-orang yang bersedekah baik lelaki mahupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah dengan pinjaman yang baik, niscaya akan dilipatgandakan (pahalaNya) kepada mereka dan bagi mereka pahala yang banyak” [Al Hadid : 18]

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

RM71,806 of RM200,000 raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM10.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: Bantuan Kecemasan

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.