Bantuan Malaysia

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
RM46,800 of RM60,000 raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM30.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bantuan Malaysia

Ini merupakan kutipan Bantuan Malaysia di bawah program CSM HOPE. CSM HOPE adalah sebuah entiti naungan Cinta Syria Malaysia yang ditubuhkan untuk meluaskan lagi bantuan ke seluruh dunia.

Projek terkini kami adalah bantuan kepada rakyat Malaysia dan juga pelarian selain daripada Syria dalam golongan B40 serta Asnaf yang berpendapatan di bawah RM4,000 seisi rumah.

Inisiatif dana terkumpul daripada Bantuan Malaysia CSM akan disalurkan bagi operasi menggerakkan projek-projek berikut :

Bantuan Asas Makanan &Pakaian
Bantuan Kesihatan &Perubatan
Bantuan Kecemasan & Kemanusiaan
Bantuan Infrastruktur &Tempat PelindunganBekalan Utiliti

Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita di akhirat nanti.

“Sesungguhnya orang-orang yang bersedekah baik lelaki mahupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah dengan pinjaman yang baik, niscaya akan dilipatgandakan (pahalaNya) kepada mereka dan bagi mereka pahala yang banyak” [Al Hadid : 18]

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

RM46,800 of RM60,000 raised
RM
Plus an additional to cover gateway fees.
Personal Info

Donation Total: RM30.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: bantuanmalaysia

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.